Paas pΠhuset med en boligalarm

Fri 10 June 2016

Er du bekymret for at noen vil bryte seg inn i huset ditt en dag? Hvis du har et godt hjem sikkerhet plan pŒ plass, kan du sette dine bekymringer til side. Hjem sikkerhet er viktig uansett hvor du bor. Du kan lese mer om det ved Œ lese gjennom tips og rŒd i artikkelen under. Ikke la din garasje d¿rer Œpne, selv om du er for tiden hjemme. Innbruddstyver vil pr¿ve Œ fŒ i gjennom garasjen, og hvis den er Œpen, kan de lett bryte gjennom d¿ren til ditt hjem. Bruk et tastatur som krever en kombinasjon for Œ gi tilgang inn i huset ditt. GŒ ut til gaten og deretter vende tilbake til ditt hjem. Hva kan du se gjennom vinduene? Er det noe verdifullt i lys? I sŒ fall mŒ du flytte gjenstander ut av syne. De bare gir innbruddstyver en grunn til Œ mŒlrette hjem. Dersom flytting objektene er ikke en mulighet, investere i nyanser eller gardiner for Œ skjule dem fra visningen. For alarmer for Œ virkelig beskytte hjemmet ditt, trenger de Œ v¾re opplagt. Mens alarmer kan roe ned sinnet og s¿rge for at hjelpen er pŒ vei etter et brudd, kan de ogsŒ brukes til Œ hindre en. Kriminelle b¿r vite at du har alarmer pŒ forhŒnd. Du b¿r tydelig vise innkallingen som har alarmen bedriftens navn pŒ den utenfor huset ditt. NŒr disse skiltene er skjult, vil eventuelle tyver ikke se ditt hjem som noe mindre av et mŒl enn andre boliger i ditt omrŒde. Les mer om boligalarm pris her. LŒs opp hjemmet ditt, selv om du er rundt. Mange tror at deres nabolag er den tryggeste der ute. De vil forlate sine d¿rer ulŒst hele dagen (og natten lang) uten en tanke! Dette inviterer problemer. Gj¿r det til en vane Œ lŒse disse d¿rene (og vinduer), selv om du er hjemme. Det er trolig den viktigste grunnleggende ting du kan gj¿re for familiens totale sikkerhet. Lat som du er en innbruddstyv. Ved Œ ta pŒ seg rollen som en inntrenger, kan du se etter sŒrbare omrŒdene rundt din eiendom. Virkelig tenke grundig gjennom hvordan du vil komme inn i hjemmet ditt hvis du var en kriminell. Sjekk garasje samt skur eller andre steder du holde verdifulle eiendeler. Hvor mye plass har du mellom d¿ren og karmen? ha for mye plass her er som en Œpen invitasjon for en innbruddstyv Œ bruke noen form for jimmy Œ komme inn i ditt hjem. Du kan forsterke d¿ren din med et tynt stykke kryssfiner eller metallplater. Ikke gj¿r noen landskapsarbeid som vil skjule inngangene til ditt hjem. Selv om du kanskje synes det er en god idŽ Œ plante en stor rosebusk foran stua vinduer, gir dette en tyv et sted Œ gjemme seg mens de finne en mŒte Œ komme inn i ditt hjem. NŒr du flytter til en ny bolig, s¿rg for Œ fŒ hver lŒse erstattes. Selv om den personen som solgte huset til deg kan virke ¾rlig, du bare ikke kan vite sikkert. Dessuten kan andre leietakere eller eiere har kopier av n¿kkelen hvis de tidligere eierne ikke endre lŒser. Hvis du er usikker pŒ om du skal kj¿pe en hard-kablet eller trŒdl¿st hjemme sikkerhetssystem, ringe en lokal hjem vaktselskap for Œ fŒ rŒd. Det er viktig Œ vurdere fordeler og ulemper med begge systemene f¿r en beslutning. Det vil ta en representant cirka en time Œ evaluere ditt hjem f¿r du gir en mening. Hvis du drar pŒ ferie, mŒ du sette noen lys pŒ timere slik at tyven ikke vet du er borte. Hvis de tror du er hjemme, er det mindre sannsynlig Œ bryte i. Det er mye lettere for en kjeltring for Œ stjele fra deg nŒr du ikke er hjemme. Hvis du er den eneste personen i hjemmet ditt, ta n¿klene til sengs med deg. Fjernkontrollen til bilen har en "alarm" knappen †. Hvis noe skjer, og du er bekymret for at en innbruddstyv kan v¾re i ferd med Œ komme inn i ditt hjem, slo den knappen og aktivere alarmen. St¿yen b¿r skremme inntrengeren unna. Hvis noen av vindu eller d¿r rammer er rŒtten, erstatte dem umiddelbart. Dette smuldrer tre kan vike, slik at en r¿ver til Œ lirke Œpne inngangspunkt, noe som gir dem tilgang til innsiden. Du vil ogsŒ hindre ytterligere skade gjennom lekkasjer og utkast fra Œ komme pŒ innsiden, som begge vil koste deg penger hvis ikke l¿st. NŒr du s¿ker etter et hjem sikkerhet firmaet til Œ ta ansvar for Œ overvŒke din eiendom, gj¿r et poeng Œ oppfordre anbefalinger fra andre i nabolaget ditt. Sp¿r om tidligere erfaringer og responstider i krisesituasjoner. PŒ denne mŒten vil du v¾re i stand til Œ avgj¿re om en potensiell selskap er verdt Œ se n¾rmere videre. Hvis du har planer om Œ dra pŒ ferie, mŒ du leie noen til Œ se etter ditt hjem. Savvy tyvene vet hva du skal se etter nŒr speidingen ut boliger for Œ rane. Uncut gress, aviser stablet opp pŒ d¿rstokken og unshoveled sn¿ pŒ siden gange er alle tegn pŒ at et hus er borte pŒ ferie. Selv om bilen ikke er inne, lŒse opp garasjen. Hvem som helst kan komme inn og stjele det du holder der, og de fleste huseiere har mange verdifulle elementer i sin garasje. Sportsutstyr, lagrede familie minner, verkt¿y og utstyr kan v¾re der, og innbruddstyver vil gjerne ta alt fra deg. Sp¿rre om et hjem sikkerhet selskapets konsesjons og faglige overbevisninger f¿r du ansetter dem. ha et selskap som er faglig lisensiert og tilknyttet en h¿yt rangert organisasjon hjelper deg Œ vite at du er Œ ansette noen som mŒ opprettholde et visst nivŒ av kvalitet. Dette betyr hjem og familie er tryggere. Hvis du ikke har et hjem sikkerhetssystem pŒ plass ennŒ, ikke vente en annen dag. Begynne Œ gj¿re din forskning pŒ hva du kan gj¿re for Œ gj¿re hjemmet ditt sikrere. Diskuter dette med din familie, slik at alle er om bord. Dette er en av de beste tingene du kan gj¿re for din familie.