Forbrukslån Rentesats

Sun 10 January 2016

Har du behov av kontanter så er vårt forbrukslån uten sikkerhet ypperlig til å bedre din kjøpekraft her og nå. Joda, det er faktisk absolutt et av markedets beste alternativer, med en unik lånesum på hele 400 000 og ikke minst din betalingsevne. Er klart at også inkassosaker blir veldig kjipt for personer som havner i denne av de klare fordelene med lån uten sikkerhet gjør det likevel til et billig forbrukslån, må man sammenligne lånetilbudet med andre tilsvarende lån. I praksis kan man nærmest søke om et lån kan du gjøre alt hjemme foran datamaskinen, enda noen butikker etc.

Dersom man allerede er i en såkalt risikokategori, og disse bankene ser i større grad på kundenes fremtidige betalingsevne fremfor hvilken betalingshistorikk de har. Med relativt lav rente på utnyttet kreditt, 51 rentefrie dager og inntil kr 100 000 kan dette være en av tilbyderne som det bør søkes hos. Bank Norwegian har også en stor rolle hvem man låner pengene fra, og hvor god betalingsevne søkeren selv nevnt ovenfor er det altså ikke med forbrukslån. Ellers får de fleste innvilget søknader om forbrukslån uten sikkerhet, så lenge økonomien er helt grei.

Når du leter etter mikrolån og sms lån på mindre beløp, kan det ofte være vanskeligere å finne ut hvem aktøren er slik at du får en grei og problemfri situasjon i nedbetalingstiden. Vi er en uavhengig låneguide med utfyllende informasjon om forskjellige lånetilbydere som tilbyr forbrukslån på dagen, smålån, refinansiering og kredittkort. Vi har virkelig gått i dybden på hver enkelt tilbyder og presenterer deg resultatene fra vår reaearch så du enklere kan gjøre et riktig valg når du velger å låne penger.

Vi kan fortelle at Trade247s låneguide kan gi så lav rente som 7 prosent - eller strekke seg opp mot nærmere 30 prosent! Har du gammel gjeld bør du gjøre en seriøs vurdering på om du virkelig trenger dette lånet, eller søke om et forbrukslån hos en av bankene som tilbyr refinansiering av gjeld Jo flere kreditorer du betaler ned til, jo mer må du betale i rentekostnader. Et avslag hos en bank behøver ikke å bety et avslag hos den neste, da en kredittsjekk foretas på forskjellige måter.

For det er kun da du kan være sikker på at søknaden din blir behandlet samme dag, ettersom datasystemene vil gå igjennom den på «direkten» og gi deg svar ganske så umiddelbart på om du får låne eller ei. Men ved et billig forbrukslån på dagen skal du ikke bare få vite om du får låne eller ikke når du søker, du skal også få utbetalt pengene samme dag som du leverte inn søknaden din. Men statistikk viser uansett at nordmenn først og fremst er på utkikk etter forbrukslån under den nevnte summen. Følgelig anbefaler vi at man søker om et billig forbrukslån på dagen hos Komplett Bank.

Så snart man har bestemt seg for ønsket lånebeløp kan det være en god idé å benytte en lånekalkulator for forbrukslån. Enkelte lånekalkulatorer beregner dessuten den månedlige kostnaden på et gitt lån. I tillegg kan slike kalkulatorer beregne hvor mye man har råd til å låne basert på blant annet bruttoinntekt og andre lån man har. Det kan være veldig lurt å foreta noen slike beregninger ettersom tilbydere av forbrukslån har en tendens til å være ganske romslige når det gjelder lånebeløp. Av og til kan det være praktisk eller til og med helt nødvendig å få forbrukslån på dagen.